Præsentation af

UdviklingOdder

UdviklingOdder er en forening, stiftet af kommunen og erhvervslivet i fællesskab

Vi arbejder på at:

- samle, styrke og servicere erhvervslivet i kommunen
- søge medindflydelse og være initiativtager og koordinator for projekter, der kan virke til fremme for udviklingen
- være initiativtager til og deltager i debat i forhold, der direkte og indirekte har indflydelse på den lokale udvikling

UdviklingOdder har ca. 300 virksomheder som medlemmer, og vi samles til en lang række arrangementer i løbet af året.

Udvikling er andet end erhverv

Vi arbejder også med forskellige, "bredere" udviklingsprojekter, fx udvikling og markedsføring af Odder som bosætningskommune, detailhandels- og midtbyudvikling, fritidsfaciliteter og infrastruktur.

Ring til os på 87 80 40 50 eller skriv til udvikling@odder.dk.

UdviklingOdders medarbejdere

Mød UdviklingOdders

medarbejdere:

Udviklingschef

Karsten Geertsen

Udviklingschef Karsten Geertsen
Jeg har fornøjelsen at være leder i vores lille team af dygtige medarbejdere, der arbejder med iværksætteri, erhvervsservice, erhvervsudvikling, turismeudvikling og udviklingen af vores skønne kommune i det hele taget.

I den egenskab arbejder jeg med virksomheder, iværksættere, erhvervsklima, rammebetingelser, strategi, politik og meget mere.

Jeg er Cand.Scient.Pol med speciale i lokal erhvervsfremme og har arbejdet med erhvervsudvikling som projektkonsulent, udviklingskoordinator og udviklingschef i mere end 25 år.

Tlf.: 2090 2030

Udviklingskonsulent

Vibe Elbæk

Udviklingskonsulent Vibe Elbæk
Udviklingskonsulent, kommunikationsmedarbejder, koordinator

Jeg har været ansat i UdviklingOdder i rigtig mange år efterhånden, og det vil ofte være min stemme, du ”møder” i røret, når du henvender dig til sekretariatet.

Mine primære arbejdsområder ligger inden for felterne medlemsservice og kommunikation.

Jeg arrangerer og koordinerer bl.a. vores medlemsaktiviteter; udsender invitationer, pressemeddelelser og nyhedsbreve, samt opdaterer UdviklingOdders hjemmeside og Facebookprofil.

Jeg er uddannet Cand.mag. i dansk og retorik.

Tlf.: 5133 5525

Udviklingskonsulent

Hanne Wick

Udviklingskonsulent Hanne Wick

Iværksætter- og virksomhedsvejleder


Det er typisk mig, du møder, hvis du benytter dig af tilbuddet om gratis vejledning til iværksættere og virksomheder, eller hvis du deltager i en af vores basis-workshops eller i vores forløb for iværksættere. Derudover skriver jeg klummer om iværksætteri og livet som iværksætter i Odder Avis. Jeg er certificeret i Væksthjulet og i e-stimate personprofiler.

Ved siden af min ansættelse i UdviklingOdder driver jeg min egen virksomhed, Wick Kommunikation ApS, hvor jeg siden 2003 har rådgivet og holdt foredrag om online kommunikation & markedsføring og om iværksætteri.

Sammen med Dorthe Klyvø har jeg skrevet to bøger: Iværksætterhåndbogen, som udkom første gang i 2014 og fik 5-stjernet anmeldelse i Børsen, og nu er udkommet i 4. oplag. Og Markedsføringshåndbogen for små virksomheder, som udkom i oktober 2018.

Tlf.: 5138 6160 - men jeg træffes bedst via mail: 


Citymanager

Flemming Rasmussen

Citymanager Flemming Rasmussen
City Manager


Jeg er ansat i UdviklingOdder som City Manager. Jeg har tidligere arbejdet med turisme i mere end 20 år.

Mine hovedopgaver er dels at være med til at tiltrække kunder til byens detailhandel, dels at være bindeled mellem Odder Kommune og KøbOdder.


Jeg arrangerer og koordinerer bl.a. aktiviteter og events i byen, er bindeled mellem de forskellige organisationer i byen, servicerer medlemmer og bestyrelse i KøbOdder mv. Derudover vil der løbende komme flere opgaver til, efterhånden som behovet opstår.

Jeg er uddannet Cand.merc.jur fra Handelshøjskolen i Aarhus (det nuværende Aarhus Universitet).

Tlf.: 2342 3321

flemming.rasmussen@odder.dk

Bliv medlem af UdviklingOdder

Få adgang til et stærkt lokalt netværk for virksomheder, interesseorganisationer og personer med tilknytning til erhvervslivet i Odder Kommune.


Bliv medlem af UdviklingOdder

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro