Om

UdviklingOdder

UdviklingOdder er en medlemsorganisation, stiftet af kommunen og erhvervslivet i fællesskab.


UdviklingOdders formål som erhvervsråd i Odder kommune er at:

- samle, styrke og servicere erhvervslivet i kommunen,
- søge medindflydelse og være initiativtager og koordinator for projekter, der kan virke til fremme for udviklingen i Odder Kommune,
- være initiativtager til og deltager i debat i forhold, der direkte og indirekte har indflydelse på den lokale udvikling.

UdviklingOdder har ca. 280 virksomheder som medlemmer, og vi samles til en lang række arrangementer i løbet af året.

Udvikling er andet end erhverv

Vi arbejder også med forskellige, "bredere" udviklingsprojekter, der har til formål at understøtte udviklingen i Odder Kommune. Som eksempler kan nævnes udvikling og markedsføring af Odder som bosætningskommune, detailhandels- og midtbyudvikling, fritidsfaciliteter og infrastruktur.

Ring til os på 87 80 40 50 eller skriv til udvikling@odder.dk.
UdviklingOdders medarbejdere

Mød UdviklingOdders

medarbejdere

Udviklingschef

Karsten Geertsen

Udviklingschef Karsten Geertsen
Jeg har fornøjelsen at være leder i vores lille team af dygtige medarbejdere, der arbejder med iværksætteri, erhvervsservice, erhvervsudvikling, turismeudvikling og udviklingen af vores skønne kommune i det hele taget.

I den egenskab arbejder jeg med virksomheder, iværksættere, erhvervsklima, rammebetingelser, strategi, politik og meget mere.

Jeg er Cand.Scient.Pol med speciale i lokal erhvervsfremme og har arbejdet med erhvervsudvikling som projektkonsulent, udviklingskoordinator og udviklingschef i mere end 25 år.

Tlf. 2090 2030

Udviklingskonsulent

Vibe Elbæk

Udviklingskonsulent Vibe Elbæk
Udviklingskonsulent, kommunikationsmedarbejder, koordinator

Jeg har været ansat i UdviklingOdder i 10 år, og det vil ofte være min stemme, du ”møder” i røret, når du henvender dig til sekretariatet.

Mine primære arbejdsområder ligger inden for felterne medlemsservice og kommunikation.

Jeg arrangerer og koordinerer bl.a. vores medlemsaktiviteter; udsender invitationer, pressemeddelelser og nyhedsbreve, samt opdaterer UdviklingOdders hjemmeside og Facebookprofil.

Jeg er uddannet Cand.mag. i dansk og retorik.

Tlf: 5133 5525

vibe.elbaek@odder.dk

Udviklingskonsulent

Hanne Wick

Udviklingskonsulent Hanne Wick
Udviklingskonsulent, Iværksætter- og virksomhedsvejledning

Det er mig, du møder, hvis du kommer til vejledning, til iværksætterworkshop eller deltager i vores iværksætterforløb. Derudover skriver jeg klummer om iværksætteri og livet som iværksætter i Odder Avis.

Ved siden af min ansættelse i UdviklingOdder driver jeg min egen virksomhed, Wick Kommunikation ApS, hvor jeg siden 2003 har rådgivet og holdt foredrag om online kommunikation & markedsføring og om iværksætteri.

Sammen med Dorthe Klyvø har jeg skrevet Iværksætterhåndbogen, som udkom i 2014 og fik 5-stjernet anmeldelse i Børsen, og Markedsføringshåndbogen for små virksomheder, som udkom i oktober 2018.

Jeg er certificeret i Væksthjulet og i e-stimate personprofiler.

Jeg træffes bedst via mail: hanne.wick@odder.dk

Tlf. 5138 6160

Bliv medlem af UdviklingOdder

Få adgang til et stærkt lokalt netværk for virksomheder, interesseorganisationer og personer med tilknytning til erhvervslivet i Odder Kommune.


Bliv medlem af UdviklingOdder

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro