Iværksætter?

Kom godt i gang!

Gratis vejledning af startups i Odder kommune

Overvejer du at starte egen virksomhed? Eller er du nystartet selvstændig?
Så kan du få gratis vejledning og en uforpligtende snak om dine overvejelser hos UdviklingOdder.

Vi kender de vilkår, problemer og udfordringer, iværksættere står over for, og vi har den viden, erfaring og det faglige netværk, der kan hjælpe dig på vej mod en bæredygtig fremtid som selvstændig.

Udnyt vores viden og kom godt i gang

Erfaringer viser, at det er afgørende at have et godt fundament, når man starter virksomhed. Du kan hjælpe dig selv godt på vej ved at forberede dig på en række emner, som du før eller siden skal træffe beslutninger om. Det kan blandt andet være overvejelser om produktet/ydelsen, prissætning, markedet og konkurrenterne, salg og markedsføring,, lovgivning, budgetter i forbindelse med etablering og drift, samarbejdspartnere og dine personlige ressourcer.

Vi kan hjælpe dig gennem processen med startvejledning, tjekliste og henvisning til gratis vejledning hos revisor og advokat. 

Kontakt Hanne Wick på hanne.wick@odder.dk for at høre mere.

Øvrige tilbud til iværksættere og nystartede virksomheder

Ud over iværksættersparring tilbyder vi bl.a.:


Basis-workshops 

UdviklingOdder holder faste workshops for iværksættere, nystartede og små virksomheder om emner som Prissætning, Salg og Markedsføring mv. Læs mere om UdviklingOdders basis-workshops på siden Workshops.


Iværksætterforløb

UdviklingOdders 9-ugers iværksætterforløb giver dig konkret viden, løbende sparring og en forsmag på livet som selvstændig - læs mere på siden Iværksætterforløb.


Iværksættercafé 

På UdviklingOdders Iværksættercafé kan du høre andre iværksættere fortælle om deres vej til selvstændig virksomhed og møde andre kommende selvstændige. Samtidig bliver du klogere på de muligheder for vejledning, støtte og netværk, som findes for iværksættere i Odder kommune. 


Kontakt Hanne Wick på hanne.wick@odder.dk for at høre mere.

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro