Iværksætter?

Kom godt i gang!

Gratis vejlening

Overvejer du at starte egen virksomhed? Eller er du nystartet selvstændig?
Så kan du få gratis vejledning og en uforpligtende snak om dine overvejelser hos UdviklingOdder.

Vi kender de vilkår, problemer og udfordringer, iværksættere står over for, og vi har den viden, erfaring og det faglige netværk, der kan hjælpe dig på vej mod en bæredygtig fremtid som selvstændig.

Udnyt vores viden

Erfaringer viser, at det er afgørende at have et godt fundament, når man starter virksomhed. Du kan hjælpe dig selv godt på vej ved at forberede dig på en række emner, som du før eller siden skal træffe beslutninger om. Det kan blandt andet være overvejelser om produktet/ydelsen, markedet, konkurrenterne, salg, lovgivning, budgetter i forbindelse med etablering og drift, samarbejdspartnere og dine personlige ressourcer.

Vi kan hjælpe dig gennem processen! 

Kontakt os på 87 80 40 50 eller udvikling@odder.dk

Øvrige tilbud til iværksættere og nystartede virksomheder


Iværksætterforløb 

UdviklingOdders seks ugers iværksætterforløb giver en forsmag på livet som selvstændig - læs mere på siden Iværksætterforløb.


Workshops 

UdviklingOdder holder faste workshops for iværksættere og nystartede virksomheder  – find datoerne for de kommende workshops på siden Iværksætterworkshops.


Iværksættercafé 

På UdviklingOdders Iværksættercafé kan du høre om de muligheder for vejledning, støtte og netværk, som findes for iværksættere i Odder kommune. Samtidig kan du møde andre nuværende og kommende selvstændige.
Find næste iværksættercafé under Arrangementer.

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro