Ledige

Erhvervsgrunde og -lokaler i Odder

Erhvervsgrunde i Odder

De sidste kommunale erhvervsgrunde på Jernaldervej er solgt. Det betyder, at der ikke er ledige kommunale grunde, før vi tager hul på næste etape, som ligger ved siden af Jernaldervej. Planlægningen er i fuld gang, og vi forventer, at de er klar til salg i løbet af maj 2022.


Vi hjælper med hurtig kontakt til beslutningstagerne og videre gennem ”systemet”.


Kontakt os, hvis du søger en erhvervsbyggegrund i Odder Kommune, så vi allerede nu kan komme i dialog om dine ønsker og de muligheder, der er for at finde den helt rigtige grund til din virksomhed.

Lettere kan det ikke være!

Kontakt os på 87 80 40 50 eller skriv til udvikling@odder.dk


Kontorhuset, Banegårdsgade 16, 1. sal, 8300 Odder

Erhvervslokaler i Odder

Lad os hjælpe dig med at finde de helt rigtige lokaler til din virksomhed.

Vi forsøger hele tiden at holde os orienteret om ledige lokaler i Odder, og har nedenfor lavet en oversigt over dem vi p.t. kender til. Men markedet skifter hurtigt, og lokaler i Odder er sjældent ledige ret længe ad gangen. Kan du ikke finde de rigtige lokaler i oversigten nedenfor, vil vi derfor også meget gerne hjælpe mere målrettet med at undersøge, om der er andre lokaler i området, som passer til netop dit behov.

Vi har p.t. kendskab til følgende ledige lokaler i Odder - hent pdf. Lokalerne kan være udlejet uden at være blevet afmeldt hos os, ligesom der kan være nye muligheder undervejs. Kontakt os, så vi kan hjælpe med at afklare de muligheder, der passer til netop dit behov. Der tages forbehold for fejl, prisændringer m.v.

Kontakt os på 87 80 40 50 eller skriv til udvikling@odder.dk for yderligere oplysninger.

Kontorfællesskabet Vokseværket, Vitapark, Odder

Kontorfællesskaber i Odder


I kontorfællesskaber får du ofte adgang til gode fællesfaciliteter, du bliver en del af et fællesskab og får "kolleger" at spise frokost med. Odder har flere kontorfællesskaber:


Hessellund Ejendomme - både selvstændige lejemål og kontorfællesskab
EB13 - Erhvervshuset Boulevarden 13

Kontorhuset RANDERS
Vokseværket VitaPark

E-hub - kontorpladser for webshops, konsulenter og digital handelKontakt os på 87 80 40 50 eller skriv til udvikling@odder.dk for yderligere oplysninger.

Bliv medlem af UdviklingOdder

Få adgang til et stærkt lokalt netværk for virksomheder, interesseorganisationer og personer med tilknytning til erhvervslivet i Odder Kommune.


Bliv medlem af UdviklingOdder

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro