Vi er din indgang til

Tilskud til vækst og udvikling

UdviklingOdder er din indgang til mange af de regionale og nationale støtteordninger, der understøtter vækst og udvikling i virksomhederne


Over 150 statslige og regionale ordninger støtter på den ene eller anden måde virksomhedernes vækst og udvikling inden for områder som strategi, ledelse, innovation, digitalisering, markedsmodning, eksport, certificering og meget mere.

Støtten gives ofte som tilskud til bistand fra private rådgivere og videninstitutioner m.v. eller deltagelse i vækstforløb og konkrete samarbejder med andre virksomheder. Men der er også muligheder for støtte til investering i udstyr og lignende med henblik på innovation og vækst. Til gengæld er der stort set ingen ordninger, der understøtter almindelig drift.

Kontakt os på 87 80 40 50 eller skriv til udvikling@odder.dk for at få hjælp til at afklare dine muligheder for at få støtte til vækst og udvikling.

Bliv medlem af UdviklingOdder

Få adgang til et stærkt lokalt netværk for virksomheder, interesseorganisationer og personer med tilknytning til erhvervslivet i Odder Kommune.


Bliv medlem af UdviklingOdder

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro