Netværk for

Behandlere

Netværket for behandlere er startet i 2022 og mødes cirka ti gange om året, enten skiftevis hos hinanden eller i Vokseværket. Møderne holdes i arbejdstiden, typisk kl. 9.00-11.00. Emnerne for møderne spænder vidt mellem alt, hvad der kan være relevant, når man arbejder som selvstændig behandler.

Netværket er åbent for nye medlemmer, og her er netværkets egen præsentation overfor kommende medlemmer:

"Vi inviterer selvstændige behandlere, der arbejder med mennesker - både nystartede og etablerede. Vi snakker behandling, sundhedsfremme, trivsel, udvikling. Vi beskæftiger os ikke med kosmetisk behandling, behandling af dyr eller snævre medicinsk-faglige problemstillinger. Vi interesserer os overordnet for krop-psyke sammenhæng og et holistisk blik på sundhed. Der er plads til åndelighed og videnskabelighed.

Hensigten for vores behandlinger er, at de mennesker, der møder os, forlader os med en bedre evne til at være dem selv, med en større indsigt i deres liv og måder at håndtere tilværelsens udfordringer på. Det kan leveres igennem mange forskellige modaliteter, krop, psyke, sind, kost til mere kunstneriske og musikalske tilgange. Så længe en person specifikt arbejder med at hjælpe mennesker med at etablere eller forankre en mere vital livsføring og en sundere tilværelse – så er de velkomne."

Netværk for behandlere i Odder

Deltagelse i behandlernetværket er gratis, men forudsætter medlemskab af UdviklingOdder.

Kontakt Hanne Wick, hvis du vil høre mere.

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro