Generalforsamling 2024 - med indlæg v/ Emilia van Hauen

Generation Z - de unge viser vejen til fremtiden...

Emilia van Hauen er ubetinget en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og citerede kultursociologer, hvad angår tidens trends og sociale tendenser i samfundet.

I en tid med lav arbejdsløshed og særlige udfordringer med at tiltrække og fastholde (især den unge) arbejdskraft, er fremtidens arbejdsplads og den hierarkiløse organisation i gang med at blive defineret. Z’erne har nemlig nogle nye krav til, hvordan et godt arbejde og en ansvarlig ledelse er. Arbejdet skal baseres på interesse, lyst og tillid.

Derfor giver fastholdelse heller ikke længere mening, og man skal i stedet tænke i tilknytning.

Ved at forstå og lære af de unge NU, får man et indblik i fremtidens gode relationer og fællesskaber, samt en ny måde at skabe balance og mening i livet.

Foredraget er informativt og underholdende og gennem historier og eksempler vil I forstå, hvad der driver disse unge generationer - og hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, så I i fællesskab skaber det bedste arbejdsmiljø for alle.

Efter generalforsamling og indlæg fortæller forstander Carsten Holvad om aftenens spændende værtsvirksomhed og om Rude Strands store, flotte byggeri - og der bliver budt på lidt godt til ganen.

Dato20. marts 2024
Tidkl. 18:00 - 21:00
Tilmeldingsfrist18. marts 2024
MedlemGratis
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for medlemmer
Rude Strand Højskole, Kystvejen 114, Odder
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro