Netværk - sådan gør du!

Hvordan arbejder du mere målrettet med netværk?

Charlotte Junge har arbejdet professionelt med netværk i mere end 20 år og skrev i 2022 sin 4. bog om netværk: "NETVÆRK – sådan gør du".

Det blev igen til en praktisk håndbog, da Charlotte oplever, at det netop er praktiske input, greb og metoder, de fleste har brug for.

Et uddrag fra bogen: ”Mange har stadig ikke fået øjnene op for, hvor værdifuldt det er, når vi deler viden med hinanden, og mange falder stadig i kaffemødefælden. Kaffemødefælden er når man farer rundt i netværket og beder om kaffeaftaler for så at bruge andre menneskers tid på at pitche sit CV, forretningsidé, ydelse eller andet i håb om at få job, kunder, opgaver osv. Det skal du ikke bruge dit netværk til – det er viden, råd, sparring og kontakter, vi kan og vil udveksle, og som kan betragtes som valutaen i networking.”

Vi sætter lys på værdien af netværk. Du vil få konkrete input, greb og metoder, som du kan anvende i din praktiske networking. Dette med henblik på, at du kan netværke på en effektiv og sympatisk måde, så du både kan finde den viden og de kontakter, du søger og hjælpe andre med det samme.


I forbindelse med arrangementet kan du købe Charlotte Junges seneste bog til en særpris på kr. 200,00.

Charlotte har tidligere skrevet bøgerne "Netværk – vejen til målet", udgivet på Jyllands-Postens Forlag i 2005, "Netværk – vejen til målet ver. 2.0" udgivet på Junge’s Forlag i 2009 - og "The Networking Journey" i samarbejde med Aarhus Universitet Alumni i 2013.

Dato12. september 2024
Tidkl. 16:30 - 19:30
Åben for tilmelding28. august 2024
MedlemGratis
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for medlemmer
STARK Odder, Banegårdsgade 27, Odder
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro