De seneste års forstyrrelser i globale forsyningskæder – COVID-19, blokering af Suezkanalen og nu krigen i Ukraine – har sat stor fokus på forsyningskædernes modstandsdygtighed.
Tiden har også vist, at mange virksomheder inden for industrien er sårbare i deres produktion. Derfor har forskere fra SDU i Kolding de sidste to år arbejdet målrettet på at skabe metoder og værktøjer, der kan hjælpe produktionsvirksomheder med at styrke deres modstandskraft.
Denne formiddag får du en gennemgang af de nye værktøjer og den nyudviklede procesmodel, så du som rådgiver kan hjælpe produktionsvirksomheder med netop denne opgave.
Arrangementet giver dig også mulighed for at få hands-on erfaring med værktøjet i praksis.
Læs mere om forskningsprojektet, som er støttet af Industriens Fond
Målgruppe
Morgenmødet er målrettet rådgivende virksomheder inden for industrien.
Den 12. april følger vi op med et arrangement målrettet produktionsvirksomheder, hvor vi udover værktøjerne, også præsenterer en lokal case.
Om oplægsholder
Jan Stentoft er professor i Supply Chain Management ved Syddansk Universitet i Kolding. Han arbejder med anvendt forskning, der har fokus på at skabe konkurrencemæssige fordele for virksomheder i globale forsyningskæder.
Specielle forskningsområder er Supply Chain Resilience, Sales & Operations Plannin, Supply Chain Innovation og udflytning og hjemtagning af såvel fysisk produktion som administrative processer herunder brugen af Industri 4.0 teknologier.
Arrangementet er et samarbejde med ErhvervSkanderborg og Favrskov Erhverv.
Det er gratis at deltage – tilmelding nødvendig her: https://erhvervskanderborg.dk/...
Vi glæder os til at se dig!