Digitalisering - effektivitet, overblik og nye forretningsmuligheder

Succes med digitalisering - hvordan?

Digitalisering er meget andet end bare at sætte strøm til de velkendte processer. Det handler i høj grad om at bruge data til at skabe overblik, øge effektiviteten i alle processer - eller at udvikle helt nye forretningsmuligheder.

Vi inviterer til møde med to af de lokale virksomheder, som på hver sin måde har haft stor succes med digitalisering.

Nize Equipment har bl.a. brugt digitalisering til at skabe overblik og effektivisere processer i både service, salg og ledelse ved hjælp af ikke mindre end 10 forskellige dashboards, som trækker på data fra 3 forskellige systemer.
Med løsningen kan servicechefen f.eks. let planlægge servicebesøg i hele Norden, så både Nize og kunderne sparer tid og penge – og sælgerne får let overblik over, hvordan det går hos de forskellige kunder.

Nize Equipment er blevet hjulpet rigtig godt på vej i processen af Virkplan, og Peter Jul Jakobsen fra Virkplan vil fortælle, hvordan man kan opnå overblik og forenkle og effektivisere processer ved hjælp af digitalisering.

Anna & Søs har i webshoppen Pluspige.dk bl.a. brugt digitalisering til at effektivisere og forenkle lagerfunktionen ”pluk og pakning” af 1000-vis af pakker, men også til at automatisere kommunikation og registrering under deres live-salg, som er en kæmpesucces.

Det blev i foråret kåret som ”Bedste e-handelscase” i Dansk Erhverv.

Ken Primby fra Anna & Søs fortæller om rejsen med digitalisering af Pluspige.dk.

Erhvervshus Midtjylland har hjulpet Anna & Søs med sparring og tilskud, og med udgangspunkt i casen med Pluspige.dk vil Henrik Skou Pedersen fra Erhvervshuset fortælle om digitalisering og om de muligheder, der er for at få hjælp fra Erhvervshuset.

Efter de små indlæg byder aftenens vært, Nize Equipment, på lidt godt til ganen.

Dato8. november 2023
Tidkl. 17:00 - 19:30
Tilmeldingsfrist3. november 2023
MedlemGratis
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for medlemmer
NIZE equipment, Jernaldervej 33, Odder
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro