Verdens bedste arbejdsplads – den skaber vi selv!

Kom og nyd et forfriskende, underholdende indlæg om arbejdsglæde og motivation...

Motivation er ikke noget, vi får ind med modermælken. Og arbejdsglæde er ikke noget, man trækker i en automat – eller som chefen skal trylle op af jorden. Begge dele er essentielle i det gode kollegaskab, og det er noget vi skaber indeni os selv – og sammen med kollegerne.

I dette super underholdende og nærværende foredrag vil Poul bl.a. komme ind på følgende emner:

  • Hvordan opnår man absolut arbejdsglæde?
  • Konkrete redskaber til at motivere ens kollegaer
  • Hvordan man forvandler en ØV-dag til en LET’S GO-dag?

Hvis disse emner lyder spændende. Så giv dine medarbejdere 90 minutter i selskab med ”Verdens Lykkeligste Mand” Poul Guldborg. Poul er motivator, mentaltræner og en forrygende foredragsholder, der kan engagere og sætte fut i publikum med brugbar viden, involvering på den fede måde og ikke mindst med masser af humor, selvironi og sjove historier og anekdoter.

Pouls motto er INDSIGT – UDVIKLING – RESULTATER. Hans livsopgave er at hjælpe mennesker og organisationer med at øge deres potentiale – skabe livs- og arbejdsglæde – og med at nå deres mål. Poul kommer ikke bare med et 90 minutters foredrag, hvor I får grinet lidt – og bagefter går alt tilbage til det gamle.

Poul er ambitiøs på jeres vegne. Han brænder for at få den enkelte til at tage ansvar for sit eget (arbejds)liv og for at skabe varige, positive forandringer i form af arbejdsglæde og godt kollegaskab i din organisation.

Poul er uddannet journalist og Social Media Advisor, og så er han certificeret både som stresscoach, NGH-hypnoterapeut og NLP Business Practitioner. 

Men mest af alt er Poul et åbent, kærligt og hjertevarmt menneske, der elsker sit publikum, og som får ALLE i salen til at føle sig som noget helt særligt.

Efter Guldborgs indlæg vil Anne Bisgaard Vase, nytiltrådt rektor på Odder Gymnasium, præsentere sig selv og sine planer for skolen.

Afslutningsvis skal vi nyde lidt mad og drikke over netværk med kollegerne fra det lokale erhvervsliv.

Dato25. oktober 2022
Tidkl. 17:00 - 20:00
Tilmeldingsfrist22. oktober 2022
MedlemGratis
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for medlemmer
Odder Gymnasium, Østermarksvej 25, Odder
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro