Sådan sælger du med social selling

69 procent af virksomheder, som ikke foretager digitale indkøb, researcher online før offline køb i følge en undersøgelse fra DI Handel...

Det er derfor afgørende at I som virksomhed og jeres sælgere er synlige på digitale platforme som Google, LinkedIn m.fl. 

Det betyder at salgs- og marketingorganisationer er nødt til at ændre og opdatere deres salgsprocesser til at matche kundernes digitale købsrejse.

Her giver Leif Carlsen fra Social Selling Company dig masser af inspiration til, hvordan de kan bruge social selling metodikken på dine respektive LinkedIn profiler.

Foredraget giver indsigt, viden og inspiration på både overordnet plan, men også i forhold til, hvordan I operationelt kan indarbejde det i de daglige salgs- og markedsføringsindsatser i din/jeres virksomhed.

Formålet med dette er i den sidste ende, at hjælpe dig/jer med at komme tættere på kunderne, og øge deres tillid og loyalitet til jeres virksomhed, produkter og services gennem brugen af en kombination af klassisk salg og social selling metodikken på LinkedIn.

Dato4. oktober 2022
Tidkl. 17:00 - 19:30
Tilmeldingsfrist1. oktober 2022
MedlemGratis
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for medlemmer
Megavin.dk, Stampmøllevej 52b, Odder
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro