Kunsten at grave guld blandt medarbejderne

Hvordan arbejder du mere systematisk med ideer og innovation?

Alle etablerede virksomheder ved, hvor vigtig en ressource medarbejderne kan være, når det gælder om at forny sig. De har fingeren på pulsen, når det gælder kundens behov; de har gode idéer om hvad der kan optimeres på i arbejdsprocesserne og hvordan man kunne få mere ud af hinanden og forbedre produkter.

Selvsamme virksomheder ved ligeledes også, hvor svært det kan være at omsætte og realisere idéerne, der kommer ud af en brainstorm.

Mange af disse potentielle ”guldklumper” gemmes væk i idéskuffen, hvor de aldrig får set dagens lys – eller blot bliver hevet frem i ny og næ som eksempler på strandet innovationskultur.

I dette oplæg, vil Rasmus Lang Eriksen fra Innohow slå et slag for at arbejde med idéer og innovation mere systematisk, hvori idea management systemer kan være et rigtigt stærkt redskab i de innovationsansvarliges værktøjsbælte. Kort sagt: Idea Management Systemer - Does and Don’ts

Rasmus er uddannet Kaospilot og Ba. Medievidenskab fra Aarhus Universitet, og har derudover 7 års erhvervserfaring med innovationsarbejde – at planlægge og gennemføre konsulentforløb med fokus på konceptudvikling af nye strategier, forretningsplaner, produkter og services ud fra et brugercentreret perspektiv.

Dato18. april 2023
Tidkl. 17:00 - 19:30
Tilmeldingsfrist14. april 2023
MedlemGratis
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for medlemmer
Bemærk: NY LOKATION: ”Spisestuen”, VitaPark, Vitavej 69, Odder
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro