Forstå dit regnskab - Basal økonomi

Vil du gerne lære at kunne forstå dit regnskab? Og at kunne bruge det som et strategisk styringsredskab i din virksomhed?

Jo dybere du forstår din egen forretning og sammenhængen i virksomhedens økonomi, jo bedre bliver du til at navigere rigtigt i vækstplanerne.


På dette seminar fokuserer vi på de økonomiske detaljer og på, hvordan de påvirker helheden af din forret-ning.

Vi gennemgår elementerne i regnskabet og deres sammenhæng. Vi dykker ned i budgetter og budgetforudsætninger, og vi kigger på, hvordan analyse af de rigtige nøgletal kan skabe værdi for virksomheden.


Det bliver lidt nørdet, men vi lover, at den dybe indsigt i din egen forretning bliver penge værd på sigt.


Seminarets hovedpunkter:

• Forstå elementerne i dit regnskab (resultatopgørelse, balance, pengestrømsanalyse, etc.)

• Skat, moms og indberetninger

• Budgetter – har du råd til vækst?

• Nøgletal – skab værdi med intelligent økonomistyring og rapporteringSeminaret ledes af Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab og byder på teori og dialog i plenum, men også på gruppearbejder, hvor vi sætter fokus på dine og de øvrige deltageres tal og eventuelle problemstillinger. Det betyder, at du ikke kun skal forholde dig til din egen virksomhed, men også være sparringspartner for de øvrige deltagere.


Målgruppen for seminaret er virksomheder mellem 5-249 ansatte med vækstambitioner og deres CVR-nr. skal være over 3 år og være registreret i Region Midtjylland.


Seminaret er en del af Program for Virksomhedsudvikling, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.

Dato6. februar 2020
Tidkl. 09:00 - 15:30
Tilmeldingsfrist1. februar 2020
MedlemGratis
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for medlemmer
Vokseværket, VitaPark, Vitavej 71, Odder
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro