Fyraftensmøde: Jorden rundt og hjem igen

Efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana vendte Emil Midé Erichsen hjem til Danmark i 2016...

Efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana vendte Emil Midé Erichsen hjem til Danmark i 2016. I dette foredrag fortæller han historien om den omvæltning, det var at komme hjem igen; om fra den ene dag til den anden at skulle skifte den stille hverdag på båden ud med et liv hjemme i gamle rammer, men med et for altid forandret syn på tilværelsen.


Gennem nye historier fra sejlturen og endnu ikke viste klip fra "Kurs mod fjerne kyster", vil Emil med stor indlevelse tage os med ombord på Havanas rejse hjemover.


I foredraget vil Emil også tage publikum med op langs vestkysten af Norge og hele vejen til Svalbard med familiens ”nye” skib Wallenberg. Med flotte billeder og videooptagelser kommer tilhørerne med ned under overfladen, ned i den fantastiske blå verden og vil opleve svømmende kammuslinger, vilde spækhuggere og kæmpestore pukkelhvaler.


Med oplevelser og fortællinger fra sydlig halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for polarcirklen fortæller Emil også om en jordklode, der er hårdt presset og under forandring.


Mødet arrangeres i samarbejde med Køb Odder - og er forbeholdt medlemmer af de to foreninger.


Dato4. november 2021
Tidkl. 18:00 - 20:30
Tilmeldingsfrist29. oktober 2021
MedlemGratis
Ikke medlemGratis
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for virksomheder
Tilmeld
Odder Gymnasium, Østermarksvej 25, Odder
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro