BEMÆRK: NY DATO! - Fremtiden efter Corona-krisen

Hvordan har corona-krisen påvirket fremtidens megatrends og modtendenser? På hvilke områder kommer vi tilbage til ”normalen”? Og hvor har corona-krisen rykket tidsånden?

Corona-pandemien kom som en tyv om natten og vendte rundt på vores dagligdag og arbejdsliv. Med udsigt til snarlige vacciner og forhåbentlig genåbning af samfundet rejser spørgsmålet sig: Vil vi hurtigt komme tilbage til "normalen" eller vil Corona-krisen sætte mere langvarige spor?


Corona-pandemien er det, vi i fremtidsforskning kalder for et wildcard. Et wildcard er noget, der sker så pludseligt, at der ikke er mulighed for en gradvis tilpasning. Der er lille sandsynlighed for, at det sker, men sker det, kan det have store konsekvenser og skaber stor usikkerhed om fremtiden.


Få et nuanceret blik på de nye muligheder og udfordringer og på 3 vidt forskellige scenarier for fremtiden – efter corona'en.


Anne-Marie Dahl er fremtidsforsker og driver sin egen virksomhed Futuria. Hun er uddannet cand.scient.pol. med sidefag i psykologi og har 20 års erfaring i at arbejde med fremtidsscenarier og strategiske processer. Siden Corona-krisen brød ud har hun været optaget af, hvordan pandemien vil påvirke virksomheder, arbejdsmarkedet og forbrugere i fremtiden.


NB! Grundet forsamlingsforbuddet har vi plads til maks 50 deltagere.


BEMÆRK: Coronapas er påkrævet.


Dato31. maj 2021
Tidkl. 17:00 - 19:30
Tilmeldingsfrist27. maj 2021
MedlemGratis
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for medlemmer
Tilmeld
Kulturkøkkenet, Vitavej 61, Odder
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro