Smagens kemi og fermentering

Hvad består smag egentlig af? Og hvordan kan du arbejde struktureret med smagen i dine produkter?
Lisbeth Ankersen, InnovaConsult lever af at rådgive virksomheder om hvordan man kan arbejde målrettet og fokuseret på at designe den ønske smag i produkter. 

Vi har inviteret Lisbeth til Odder for at dele ud af sin viden om hvad smag egentlig består af, og hvordan man kan arbejde med den uanset om man er restauratør, kok, køkkenleder eller lokal fødevareproducent.

Fermentering er blevet et buzzword blandt fødevarefolk og vi har derfor bedt Lisbeth fortælle os om fermenteringens hemmeligheder – hvordan kan man arbejde med smag og virkemidler via fermenteringen.

Arrangementet er forbeholdt lokale fødevarevirksomheder, restauranter, kokke og køkkenchefer.
Er du ikke inviteret, men hører hjemme i målgruppen, kontakt Jan Lindegaard på 5138 6150.

1. Velkommen ved Jan Lindegaard, UdviklingOdder og Astrid Pryds, EngageFood. (14-14.15)
2. Smagens kemi ved Lisbeth Andersen, InnovaConsult (14.15-15.15)
3. Årets FOOD festival og Danmarks Spisekamre ved Camilla Changtrakul Jensen FOOD (15.15-15.30)
4. Fru Møllers smagsprøver og networking (15.30-16.30) 

Arrangeret af UdviklingOdder, Engagefood, BusinessregionAarhus og Region Midtjylland.

Dato23. april 2018
Tidkl. 14:00 - 16:30
Tilmeldingsfrist18. april 2018
MedlemGratis
Ikke medlemGratis
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for virksomheder
Fru Møllers Mølleri, Bjergagervej 35, Odder
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro