PULSE: De 10 største trends i 2018!

Bliv inspireret af tidens vigtigste tendenser inden for medier, marketing og kommunikation.
Lær hvordan din marketingindsats kan målrettes efter de vigtigste trends i 2018, og oplev spændende cases fra ind- og udland.

Kom med og hør trendanalytiker og mastermind bag trendstudiet, Anne Rosendal, fra Dentsu Aegis Network, der for 10. år i træk præsenterer deres dybdegående trendstudie PULSE, hvor de giver deres bud på de ti største trends i 2018 inden for medier, kommunikation, forbrugere, data og teknologi.

Eftermiddagens program vil være spækket med spændende trends og nye perspektiver på den måde, vi driver marketing på i dag. Og da der i år er tale om et ti-års jubilæum, vil vi starte årets trendstudie med at kigge ti år tilbage og slutte med at kigge ti år frem.

Så glæd dig til et spændende arrangement, hvor du vil stifte bekendtskab med trends kaldet ’Love Society’, ’The well-advised consumer’ og ’Never Ending Story’. Med dette års trendstudie får du et indblik i de tendenser, der kommer til at præge år 2018, som du kan tage med hjem og aktivt anvende i dine planer for det kommende år.
Dato24. april 2018
Tidkl. 17:00 - 19:30
Tilmeldingsfrist24. april 2018
MedlemGratis
Ikke medlemkr. 295,-
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for virksomheder
Motorcompagniet Odder A/S
Rude Havvej 15 c
8300 Odder

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro