Et arbejdsmiljø, så vi vækster!

Hvordan arbejder man praktisk med arbejdsmiljøet ud fra en pro-aktiv dagsorden, som nedsætter sygefravær og giver merværdi for virksomheden? Og hvad gør de bedste på området egentlig?
Frank Løssl Poulsen fra Sikker ledelse vil fra sit daglige samarbejde med virksomheder komme med eksempler på, hvordan man arbejder offensivt på at fremme et godt arbejdsmiljø og nedbringe sygefravær, til gavn for virksomhedernes vækst, udvikling og bundlinje.

KAMSTRUP er en af områdets meget store virksomheder, der har oplevet stor vækst indenfor de seneste år. De er tvunget til at være ambitiøse med virksomhedens arbejdsmiljø og omdømme for at sikre rekruttering af nye medarbejdere, et højt medarbejderengagement og et lavt sygefravær. Hos KAMSTRUP indgår arbejdsmiljøet som en integreret del af kvalitetsarbejdet og af HR-arbejdet. Michael Stubbe fra KAMSTRUP fortæller hvordan.

Og sluttelig vil Jobcenter Odder / Misbrugsteamet kort fortælle om, hvordan man som virksomhed tidligt i forløbet - og ved en ret beskeden indsats - kan modvirke at det løber af sporet for en medarbejder og kollega.

Aluflam byder på et let traktement.
Dato14. marts 2017
Tidkl. 15:00 - 17:15
MedlemGratis
Alle priser er ekskl. moms
Bemærk
Kun for medlemmer
Aluflam
Rønhøjvej 25
8300 Odder
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE
VISA Mastercard Maestro